Byggoppdrag

Hvordan vi kan hjelpe deg
Bilde av malerkort - Byggoppdrag Prosjekt Roy Nordanger - Bergen

REHABILITERING

Byggoppdrag Prosjekt RN utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut. Leiegårder/bygårder, komplett rehabilitering og oppbygging er vår spesialitet.

Bilde av nyoppusset leilighet / rom - Byggoppdrag Prosjekt Roy Nordanger - Takstmann Bergen

GULV

Vi utfører maling, pussing og nylegging av gulv, og har lang erfaring innen dette. Vi legger av parkett, laminat, belegg osv.

Bilde av hus - Vindu fra Byggoppdrag Prosjekt Roy Nordanger i Bergen, Fana, Tertnes, Vestland

VINDU

Har du en dugget/punktert rute? Byggoppdrag Prosjekt RN skifter punkterte og knuste ruter, rimelig og effektivt. Vi bruker anerkjente vindusleverandører.

Bilde av lite hus m/kalkulator - Byggoppdrag Prosjekt Roy Nordanger - Bygg Bergen

DØR

Ved å bytte gamle dører ut med nye dører, vil man få en verdiøkning på boligen. Vi leverer og monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører, innerdører og lyddører.

Bilde av bygg under oppføring - Byggoppdrag Prosjekt Roy Nordanger

KLEDNING

Byggoppdrag Prosjekt RN skifter utvendig kledning for deg, og setter her utførelse høyt, slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning vinterstid, bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med en gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt.

Bilde av nybygg under oppføring - Byggoppdrag Prosjekt Roy Nordanger, Bergen

TAK

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje. Vi utfører alle typer taktekking. Ta kontakt også dersom du er usikker på om taket ditt er modent for fornyelse, vi kan ta en sjekk og vurdere dette.

Galleri-Byggoppdrag-As-Bergen

OMBYGGING

Er du misfornøyd med rominndelingen eller planløsningen i ditt hus? Byggoppdrag Prosjekt RN tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

Totaloppussing-renovering-Bergen-Galleri

TILBYGG OG PÅBYGG

Dersom du eier et hus som er for trangt, og du har dårlig plass, kontakt oss! Vi kan hjelpe deg med oppføring av tilbygg som vil gi deg bedre plass.

Byggoppdrag-AS

NYBYGG

Byggoppdrag Prosjekt RN fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset til avtalt pris. Du vil ha 5 års reklamasjonsrett. Ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben fra A-Å.

shutterstock_530607790

HYTTE

Byggoppdrag Prosjekt RN fører opp hytter i forskjellige stiler, etter ditt ønske. En helt ny hytte har de samme fordelene som et helt nytt hus. Mange bærer på en hyttedrøm, eller har en tomt som står ubrukt. Vi hjelper deg å realisere din hyttedrøm, det trenger ikke å koste all verden.  Vi bygger hytten din i den størrelse som passer deg, enten det er en liten hytte på fjellet, med enkel standard for deg og dine jaktkamerater, eller en stor familiehytte ved sjøen.

shutterstock_711041971_small

UTHUS, BOD, NAUST OG LYSTHUS

Byggoppdrag AS fører opp mindre nybygg som boder, uthus, låver og lysthus.

Byggoppgrag-As-Roy-Nordanger-Tegning-Bygg-Bergen-Arkitekt-Sentral-Godkjenning-Kvalitet-Takst-Snekker-Hytte

GARASJE OG CARPORT

Byggoppdrag Prosjekt RN utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske.

Det finnes mange muligheter innen garasjer. Du kan få en enkel garasje, dobbel garasje, en garasje med eller uten boder, med loft eller hems, garasje med carport, eller kundetilpasset etter ditt ønske. Vi gir deg gjerne et prisoverslag på jobben.

Byggoppgrag-As-Roy-Nordanger-Tegning-Bygg-Bergen-Arkitekt-Sentral-Godkjenning-Kvalitet

TERASSE OG BALKONG

Byggoppdrag Prosjekt RN lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende.

Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Byggoppdrag-As-Arkitekt-Tegne-Bolig-Nybygg-Tilbygg

TEGNING OG BYGGESØKNAD

Usikker på hvordan du går frem i forhold til tegning og byggesøknad? Byggoppdrag Prosjekt RN kan ta seg av denne jobben for deg, slik at du slipper å tenke på dette selv.

Byggoppdrag-Bergen

ETTERISOLERING / VINDTETTING

Har huset ditt kalde gulv og er trekkfullt? Er det vanskelig å få varmen i huset til å vare? Dette kan skyldes dårlig isolasjon kombinert med dårlig vindtetting. Eldre boliger har ofte mangelfull isolasjon. Dette kan enkelt utbedres ved å etterisolere. Ved etterisolering vil du får lavere energibruk og dermed lavere strømutgifter, i tillegg til et bedre inneklima og komfort. Spør oss om etterisolering eller vindtetting.

Har du behov for en erfaren takstmann?

Vi kan hjelpe deg med det meste!